KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jelení perkelt

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jelení perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g jeleního masa
   • 4 velké cibule
   • 2 slovenské papriky
   • 4 velká rajčata
   • sádlo
   • sladká mletá paprika
   • sůl
   • mletý černý pepř
Recept jelení perkelt připravíme takto:
V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

telecí perkelt, hovězí perkelt, rybí perkelt, myslivecká roláda ze jeleního masa, srnčí perkelt, kuřecí perkelt, jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem, hovězí perkelt ii, hřibový perkelt, jelení ragú na červeném víně



jelení perkelt, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz