![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g jeleního masa • 4 velké cibule • 2 slovenské papriky • 4 velká rajčata • sádlo • sladká mletá paprika • sůl • mletý černý pepř Recept jelení perkelt připravíme takto:
V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí perkelt, hovězí perkelt ii, jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem, hřibový perkelt, hovězí perkelt, rybí perkelt, myslivecká roláda ze jeleního masa, skopový perkelt, husí perkelt, pastýřský perkelt jelení perkelt, recept, hlavní jídla |