KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kýta bougignonne potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg jehněčí kýty • polévková zelenina • červené víno • máslo pro maceraci • sůl • pepř • česnek • rozmarýn • máta • trocha medu Recept jehněčí kýta bougignonne připravíme takto:
Uvedené koření smícháme s troškou oleje a medu na hustou kašičku a potřeme tím celou jehněčí kýtu. Polévkovou zeleninu orestujeme, zalijeme červeným vínem a dusíme po dobu asi 1 hodiny. Pak pasírujeme a doplníme máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kýta Bougignonne nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí kýta s kuřecími játry, kýta na slanině, jehněčí špíz, skopová kýta po štýrsku, jehněčí koleno se špenátem, jehněčí bourgignon, jehněčí po seversku, velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem, jehněčí na hráškovém pyré, jehněčí filé na kyjevský způsob jehněčí kýta bougignonne, recept, speciality |