KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Játrová polévka II

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept játrová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 120 g vepřových jater
   • cibule
   • 100 g kořenové zeleniny
   • lžička mleté červené papriky
   • 40 g tuku
   • 20 g hladké mouky
   • cca 1,5 l vody
   • mletý černý koření
   • sůl
   • petrželová nať
Recept játrová polévka připravíme takto:
Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou, nastrouhaná kořenová zeleninu a osmahneme. K zelenině přidáme na nudle nakrájená játra, podusíme, přidáme mletou červenou papriku, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a vaříme. Do hotové polévky přidáme pepř, sůl a nadrobno nasekanou petrželovou nať.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Játrová polévka II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

játrová polévka



játrová polévka ii, recept, polévky


©2023KucharkaRecepty.cz