KUCHAŘSKÉ RECEPTY




DALŠÍ KATEGORIE

Játra po gruzínsku

Kategorie: předkrmy, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept játra po gruzínsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřových jater
   • 2 cibule
   • 2 vejce
   • 2 lžíce leča
   • olej
   • sůl
   • pepř
   • kmín
Recept játra po gruzínsku připravíme takto:
Játra odblaníme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme játra, opepříme a krátce orestujeme. Játra přendáme do zapékacích misek, posypeme kmínem, do každé dáme lžíci leča, vyklepneme vejce, osolíme a zapečeme, až vejce ztuhnou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Játra po gruzínsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Tresčí játra s cibulí  


játra po gruzínsku, recept, předkrmy




©2021KucharkaRecepty.cz