KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jahodové eskymo potřebujeme tyto suroviny: • 840 ml jahod • 120 ml cukru • 6 lžic vody • 8x 85 ml plastické nebo papírové vysoké kalíšky • 8 x dřevěné lžičky Recept jahodové eskymo připravíme takto:
Jahody, cukr a vodu rozmixujeme tak, aby zůstaly kousky ovoce, polovinu nalijeme do mísy a zbytek rozmixujeme dohladka. Zbytek také nalijeme do mísy. Pak směs rozlijeme do kalíšků, doprostřed vrazíme dřevěné lžičky a dáme do mrazáku na alespoň 8 hodin. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jahodové eskymo nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jahodové tiramisu, jahodové věnečky, jahodové poháry se zmrazeným smetanovým krémem, jahodové taštičky, jahodové řezy, opilé jahodové řezy jahodové eskymo, recept, sladkosti |