KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Italský guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept italský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg zadního hovězího masa
   • 3 cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 1 mrkev
   • 2 pórky
   • 3 rajčata
   • 2 papriky
   • 100 g čerstvých nebo sterilovaných hub
   • 1 čerstvá nebo sušená pfeferonka
   • 2 kostky hovězího bujónu
   • 5 snítek petrželové natě
   • 1 lžička dobromysli
   • 2 lžíce kečupu
   • špetka soli a pepře
   • 2 dl červeného vína
   • 200 g oleje
Recept italský guláš připravíme takto:
Nakrájíme nadrobno cibuli a česnek a na rozehřátém oleji je osmahneme dosklovita. Mezitím nakrájíme na kostky hovězí maso a na česneku a cibuli je osmažíme. Směs osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a feferonku a chvíli opékáme. Nakonec přidáme všechnu pokrájenou zeleninu s houbami, bujónové kostky, červené víno a kečup. Podle potřeby ještě dolijeme vodu a dusíme pod poklicí doměkka.





italský guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz