KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept italská špenátová polévka potřebujeme tyto suroviny: • 300 g špenátu • 1 vejce • 1,25 l hovězího vývaru • 40 g másla • 3 lžíce strouhaného sýra • sůl • pepř • muškátový květ • olej Recept italská špenátová polévka připravíme takto:
Očištěný špenát dáme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Pak scedíme, necháme okapat, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, přidáme máslo, rozšlehané vejce, koření a sýr a za stálého míchání na malém ohni ohříváme, až polévka zhoustne. Italskou špenátovou polévku podáváme s plátky bílé veky osmaženými na oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Italská špenátová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špenátová polévka se smetanou, špenátová krémová polévka, italská polévka, italská rajčatová polévka, špenátová polévka s mlékem, italská fazolová polévka, špenátová polévka s jehněčím masem, špenátová polévka s vejci, italská zeleninová polévka, špenátová polévka s lososem italská špenátová polévka, recept, polévky |