KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí rožeň pondiánsku potřebujeme tyto suroviny: • 12 řezů ze svíčkové • 400 g slaniny • 5 zelených paprik • 5 cibulí • sůl,mletý pepř • kečup • plnotučná hořčice Recept hovězí rožeň pondiánsku připravíme takto:
Řezy ze svíčkové obráceným nožem naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Maso pak navlékneme střídavě s plátky slaniny, půlkami očištěných paprik a kolečky cibule na rožeň. Opékáme za stálého otáčení a potírání olejem. Asi po 10 minutách sundáme rožeň z grilu a ostrým nožem opečené maso okrajujeme, dokud se neobjeví syrové maso. Znovu grilujeme a postup opakujeme. Okrájené maso potíráme kečupem nebo hořčicí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí rožeň po indiánsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí teriyaki, mexické hovězí fajitas, hovězí čína, hovězí steaky s houbovou omáčkou, hovězí bok na medu, hovězí špízky s paprikou a červeným zelím, hovězí maso na víně, hovězí maso na kari, zaklepávané hovězí řízky, azu po tatarsku z hovězího masa hovězí rožeň po indiánsku, recept, speciality |