![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g brambor • 3 vejce • 50 g másla • sůl • pepř • tuk na smažení Recept hamburské brambory připravíme takto:
Brambory uvaříme ve šlupce a ještě horké je oloupeme a nastrouháme najemno. Pak do nich vmícháme rozpuštěné máslo, sůl, pepř a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do bramborové směsi. Lžící namočenou v tuku nabíráme kousky kaše a v rozpáleném tuku je smažíme dozlatova. Podávame jako přílohu k zelenině. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hamburské brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rozšlápnuté brambory, vařené brambory, šťouchané brambory s česnekem, petrželkové brambory, švédské brambory ii, šťouchané brambory, lovecké brambory, šťouchané brambory s cibulí, šťouchané brambory s pažitkou, brambory s česneko-petrželovou omáčkou hamburské brambory, recept, přílohy |