![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g fusilli • 1 konzerva tuňáka v oleji • 100 g oliv • 100 g kaparů • 1 lžíce sardelové pasty • trochu cukru • 200 ml suchého bílého vína • máslo • sůl Recept fusilli s tuňákem a olivami připravíme takto:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Olivy a kapary nakrájíme nadrobno a chvilku podusíme na másle. Pak přidáme cukr, sardelovou pastu, víno a rozmačkaného tuňáka a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Hotové těstoviny promícháme s omáčkou a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Fusilli s tuňákem a olivami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí ragú s olivami, římský salát s rajčaty a olivami, baskická směs s tuňákem a bramborem, rizoto s tuňákem, rizoto s rajčaty a olivami, fusilli con kari, těstoviny s tuňákem a sardelkami fusilli s tuňákem a olivami, recept, hlavní jídla |