KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept fazole po myslivecku potřebujeme tyto suroviny: • 200 g tenké klobásy • 400 g bílých fazolí • 100 g uzeného bůčka • 3 sušené hřiby • 1 cibule • 2 lžíce oleje • 2 lžíce rajčatového protlaku • 2 lžíce červeného vína • 1 lžička hořčice • 1 lžička citrónové šťávy • 1 lžíce hladké mouky • sůl • pepř • mletá paprika • 1 lžička vegety • 4 kuličky jalovce Recept fazole po myslivecku připravíme takto:
Fazole a sušené hřiby umyjeme a namočíme každé zvlášť den předem. Vodu z fazolí slijeme, přidáme do ní hřiby i s vodou, ve které byly namočené, přidáme vegetu a vaříme. Nadrobno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme na plátky nakrájenou klobásku a na proužky nakrájený bůček. Zaprášíme moukou a necháme lehce zčervenat. Pak přendáme k fazolím s hřiby. Fazole vaříme do měkka, přidáme protlak, hořčici, víno, citrónovou šťávu a jalovec. Nakonec dochutíme solí, paprikou a pepřem. Podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Fazole po myslivecku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: beraní hřbet po myslivecku, zajíc po myslivecku fazole po myslivecku, recept, speciality |