![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg chobotnice • rajčata • cibule • česnek • paprika • olej • 150 ml červeného vína • sůl • pepř • bobkový list • nové koření Recept dušená chobotnice připravíme takto:
Chobotnice nakrájíme na kousky, cibuli, rajčata, česnek a papriku nakrájíme na plátky. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli, zpěníme, vložíme chobotnici, přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Občas zamícháme a podle potřeby podléváme vínem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušená chobotnice nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušená husí prsa, dušená cibule s rajčaty a jablkem, dušená telecí játra se slaninou, dušená husí krev, dušená svíčková na smetaně, dušená tykev s česnekem a rajčaty, koňská roštěná dušená na rajčatech, dušená krůta na víně, dušená hovězí plec na šalotce, hovězí roštěná dušená v mrkvi dušená chobotnice, recept, hlavní jídla |