![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 250 g drůbežích jater • 2 cibule • med • tabasco (nebo chilli) • sůl • olej Recept drůbeží játra na medu připravíme takto:
Nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme očištěná a na nudličky nakrájená játra, potom podle chuti tabasco. Nakonec osolíme, vmícháme lžíci medu a smažíme, dokud nevznikne zlatavá kůrčička. Drůbeží játra na medu podáváme s čerstvým chlebem nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na medu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: husí játra s rajčaty a houbami, vepřová játra na pikantní způsob, telecí játra po japonsku, telecí játra po maďarsku, drůbeží játra na kari, čínská játra, vepřová játra na cibulce, ďábelská játra, kachna na medu, pikantní vepřová játra v alobalu drůbeží játra na medu, recept, hlavní jídla |