KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Drůbeží játra na kari

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept drůbeží játra na kari potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g drůbežích jater se srdíčky
   • 1 cibule
   • 3 nakyslá jablka
   • 20 g másla
   • kari koření
   • citrónová šťáva
   • sůl
Recept drůbeží játra na kari připravíme takto:
Játra se srdíčky pečlivě očistíme, opereme a překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na velmi tenké plátky. Zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme do ní játra se srdíčky a zprudka opečeme. Pak přidáme jablka, kari koření a přikryté pokličkou krátce podusíme. Dochutíme solí. Drůbeží játra na kari podáváme s rýží.





drůbeží játra na kari, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz