KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept dánské karbanátky potřebujeme tyto suroviny: • 500 g rybího filé • 1 vejce • 100 g tvarohu • 1 cibule • 1 lžíce strouhanky • 6 lžic oleje • petrželka • sůl • pepř • hladká mouka Recept dánské karbanátky připravíme takto:
Filé opláchneme a povaříme v páře (10-15 minut). Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a nasekanou petrželku, promícháme, přidáme povařené filé a vše rozmixujeme. Ze směsi vytvoříme karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Dánské karbanátky podáváme s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dánské karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: karbanátky plněné hermelínem, rybí karbanátky ii, karbanátky s lečem, kari karbanátky, žampionové karbanátky, houbové karbanátky iii, kuřecí karbanátky se žampiony, karbanátky plněné žampiony, karbanátky se žampiony a klobásou, jehněčí karbanátky dánské karbanátky, recept, hlavní jídla |