KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dalmátská rybí polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dalmátská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg sladkovodních ryb
   • 100 g rajčat
   • 50 g cibule
   • 1 dcl bílého vína
   • 0,5 dcl oleje
   • sůl
   • 10 zrníček pepře
   • 1 l vody
   • 50 g předvařené rýže
Recept dalmátská rybí polévka připravíme takto:
Všechny přísady (mimo rýže) vaříme 20 minut. Pak vývar procedíme, horkou vodou doplníme na 1 litr, zavaříme předvařenou rýži a po 5 minutách přidáme část vykostěného rybího masa, které jsme na polévku vařili.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Dalmátská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

postní rybí polévka, rybí polévka s česnekem, staročeská rybí polévka, slovenská rybí polévka, sevillská rybí polévka, chalupnická rybí polévka, bílá rybí polévka, rybí kyselo, polévka z rybího filé, bavorská rybí polévka



dalmátská rybí polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz