![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 120 g skopového masa • 30 g bambusových výhonků • 30 g špenátu • 30 g červené řepy • 1 bílek • 1 polévková lžíce bílého vína • 1 kávová lžička cukru • 1 kávová lžička soli • 1 kávová lžička glutasolu • 1 polévková lžíce oleje - sezamový • olej na smažení Recept čínské skopové nitky na zelenině připravíme takto:
Maso nakrájíme na nitky a obalíme v rozšlehaném bílku se škrobovou omáčkou. Osmažíme v oleji, vidličkou ale nitky udržujeme od sebe, aby se nespekly. Asi po jedné minutě maso vyjmeme. Na jiné pánvi rozehřejeme jednu polévkovou lžíci oleje a opečeme v něm na proužky nakrájenou zeleninu, potom tam přidáme víno, cukr, sůl, glutasol a pořádně zamícháme. Do směsi přidáme maso, zamícháme a polijeme jednou polévkovou lžící sezamového oleje. V naší kuchařce bylo kromě receptu Čínské skopové nitky na zelenině nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: skopové kotlety na divoko čínské skopové nitky na zelenině, recept, minutky |