Chorizo karbanátkyKategorie: speciality, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept chorizo karbanátky potřebujeme tyto suroviny: • 750 g mletého vepřového • 1 lžíce sladké uzené papriky • 2 lžičky pálivé papriky • 2 stroužky rozdrceného česneku • 1 lžíce soli • 1,5 lžíce fenyklu • čtvrt lžíce cayenského pepře • 50 ml červeného vína • čerstvě rozdrcený černý pepř Recept chorizo karbanátky připravíme takto: Fenyklová semínka lehce osmahneme a řádně promícháme se všemi ostatními ingrediencemi, zakryjeme a necháme v lednici uležet minimálně 24 hodin. Pak ze směsi tvarujeme menší placičky a na rozpáleném oleji je osmahneme pár minut z obou stran. Chorizo karbanátky podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.
chorizo karbanátky, recept, speciality |