KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Čertovy roštěnky

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept čertovy roštěnky potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí roštěná
   • cibule
   • olej
   • máslo
   • 200 ml červeného vína
   • sůl
   • mletý pepř
   • hořčice
   • kečup
   • chilli koření
Recept čertovy roštěnky připravíme takto:
Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je a osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Potom maso vyjmeme, necháme okapat, opečeme na oleji ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, pak zalijeme zbytkem marinády a povaříme asi 10 minut. Nakonec zjemníme kouskem másla.





čertovy roštěnky, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz