Čertovy roštěnkyKategorie: speciality, hovězí masoHodnocení receptu: Na recept čertovy roštěnky potřebujeme tyto suroviny: • hovězí roštěná • cibule • olej • máslo • 200 ml červeného vína • sůl • mletý pepř • hořčice • kečup • chilli koření Recept čertovy roštěnky připravíme takto: Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je a osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Potom maso vyjmeme, necháme okapat, opečeme na oleji ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, pak zalijeme zbytkem marinády a povaříme asi 10 minut. Nakonec zjemníme kouskem másla.
čertovy roštěnky, recept, speciality |