KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Buřty na pivu II

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept buřty na pivu potřebujeme tyto suroviny:

   • špekáčky
   • cibule
   • sladký kečup
   • ostrý kečup
   • sůl
   • pepř
   • 3 dcl černého piva
Recept buřty na pivu připravíme takto:
Špekáčky oloupeme, podélně nařízneme, vnitřek lehce nasolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka a vkládáme jí do naříznutých špekáčků. Špekáčky pak naskládáme do pekáče a proložíme je další cibulí. Sladký a ostrý kečup smícháme a špekáčky jím zalijeme. Nakonec přilijeme černé pivo, pekáč vložíme do trouby a pečeme asi 30 minut. Buřty na pivu podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Buřty na pivu II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

vepřová plec na pivu, pečená kachna na černém pivu, rizoto na pivu, kuře se slaninou na černém pivu, párky na černém pivu, buřty na pivu s fazolemi, hovězí pečeně na jalovci a pivu, kachna na pivu s nádivkou



buřty na pivu ii, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz