KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Brčálka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept brčálka potřebujeme tyto suroviny:

   • 50 g mladých šťovíkových lístků
   • 50 g mladých fialkových lístků
   • 50 g másla
   • 2 lžíce hladké mouky
   • 1 l masového vývaru
   • muškátový květ
   • osmažené bílé pečivo
   • pepř
   • sůl
Recept brčálka připravíme takto:
Bylinky umyjeme, nasekáme na kousky a podusíme na másle. Poté je protřeme přes síto, zasypeme moukou, zamícháme a asi 10 minut povaříme s vývarem. Polévku okořeníme, osolíme a podáváme s osmaženým bílým pečivem.





brčálka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz