![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřové maso • cibule • bílý pepř • vegeta • 2 lžíce hořčice • kečup • 2?3 lžíce sójové omáčky • feferonka Recept božská vepřová specialita připravíme takto:
Napůl zmrzlé maso nakrájíme na kousky velké asi 1 x 0,5 cm, necháme je rozmrznout, smícháme s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a dochutíme bílým pepřem, vegetou a nasekanou feferonkou. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmažíme. Podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Božská vepřová specialita nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: silvestrovská pikantní vepřová plec, vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou, vepřová pochoutka v rosolu, vepřová svíčková na roštu, vepřová krkovice v marinádě z podmáslí, božská drůbeží specialita božská vepřová specialita, recept, speciality |