KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept boršč zeleninový potřebujeme tyto suroviny: • 40 g brambor • 10 g mrkve • 10 g celeru • 15 g čerstvého zelí • 10 g cibule • 15 g zelené fazolky • 30 g špenátu • 15 g rajčat • 5 g rýže • 30 g zakysané smetany • 1/4 vejce • 2 ml octa • 10 ml oleje • pepř • sůl Recept boršč zeleninový připravíme takto:
Nadrobno nakrájíme cibuli, kousky mrkve a celer. Vše vložíme do studeného tuku se třemi polévkovými lžícemi vody, špetkou soli a podusíme. Podušené zalijeme horkou vodou a zahříváme do varu. Do polévky nasypeme rýži, povaříme 10 minut a přidáme rajčata nakrájená na kousky. Po dalších 10 minutách vaření dochutíme octem, solí a pepřem. Podáváme na talíři, kde na polévku dáme zakysanou smetanu a kousek vařeného vejce. V naší kuchařce bylo kromě receptu Boršč zeleninový nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: boršč letní, falešný boršč, boršč s mletým masem, boršč litevský studený, boršč vesnický, zeleninový vývar se sójovými knedlíčky, boršč pravý, boršč ukrajinský, boršč uzeninový, boršč polský boršč zeleninový, recept, polévky |