![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 tlustších řízků ze svíčkové • lžíca mouky • tuk • vývar • sůl • pepř Recept biftek připravíme takto:
Řízky po jednom napíchneme na vidličku, ponoříme do horkého vývaru, položíme do nádoby, přikryjeme a necháme půl dne odstát na chladnějším místě. Potom jednotlivé řízky osolíme, opepříme, z obou stran pomoučíme a opečeme na horkém tuku. Zbytek tuku přecedíme, přidáme trochu mouky a lžíci vody a horké podlijeme pod maso. V naší kuchařce bylo kromě receptu Biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy, tropické bifteky, francouzský biftek, pepřový biftek, bifteky s vejcem, biftek s hermelínem, biftek po židovsku, pravé holandské bifteky biftek, recept, minutky |