KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept biftek s hermelínem potřebujeme tyto suroviny: • 800 g hovězí svíčkové • 30 g hladké mouky • 200 g žampiónů • 200 g hermelínu • 50 g brusinek • 100 g olív • 1 pomeranč • olej • sůl • pepř Recept biftek s hermelínem připravíme takto:
Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso položíme nakrájené žampióny, překryjeme plátkem hermelínu a zapečeme v troubě. Biftek s hermelínem podávame podlitý šťávou a ozdobený olivami, brusinkami a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Biftek s hermelínem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pravé holandské bifteky, biftek po židovsku, pepřový biftek, francouzský biftek, biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy, tropické bifteky, bifteky s vejcem, biftek biftek s hermelínem, recept, minutky |