![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • očištěné hlavičky bedel • 250 g polohrubé mouky • 2 vejce • pepř • sůl • kmín • 1dcl piva • olej Recept bedly v pivním těstíčku připravíme takto:
Hlavičky bedel krátce spaříme ve vroucí vodě a necháme vychladnout a okapat. Pak je okořeníme, obalíme v těstíčku z mouky, vajec a piva a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dorůžova. Hotové smažené bedly podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo s pečivem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bedly v pivním těstíčku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové kostky v pivním těstíčku, sýrový závitek ve švýcarském těstíčku, vepřový řízek v sýrovém těstíčku, kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, telecí řízky v těstíčku, kapr v barevném těstíčku, rybí filé v pivním těstě, ovčí sýr v pivním těstíčku, kuřecí játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou, filé ve vínovém těstíčku bedly v pivním těstíčku, recept, hlavní jídla |