![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g prorostlého vepřového masa • 1 lžíce sádla • 1 menší cibule • 150 g hrachu • 150 g krup nebo krupek • sůl • paprika • 1 česnek • špetka majoránky • petrželka Recept bavorská polévka připravíme takto:
Omytý namočený hrách a namočené vyprané kroupy vaříme každé zvlášť téměř do měkka. Asi po půlhodině varu oboje smícháme, přidáme nadrobno nakrájené maso rychle opečené na zpěněné cibuli, papriku a ostatní koření a společně dovaříme. Nakonec přidáme sekanou petrželku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bavorská rybí polévka, bavorská pivní polévka, bavorská polévka s topinkami, bavorská pikantní špenátová polévka s bylinkami, bavorská rybí polévka s knedlíčky, bavorská hrachová polévka bavorská polévka, recept, polévky |