KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Bavorská polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g prorostlého vepřového masa
   • 1 lžíce sádla
   • 1 menší cibule
   • 150 g hrachu
   • 150 g krup nebo krupek
   • sůl
   • paprika
   • 1 česnek
   • špetka majoránky
   • petrželka
Recept bavorská polévka připravíme takto:
Omytý namočený hrách a namočené vyprané kroupy vaříme každé zvlášť téměř do měkka. Asi po půlhodině varu oboje smícháme, přidáme nadrobno nakrájené maso rychle opečené na zpěněné cibuli, papriku a ostatní koření a společně dovaříme. Nakonec přidáme sekanou petrželku.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

bavorská pivní polévka, bavorská rybí polévka, bavorská rybí polévka s knedlíčky, bavorská hrachová polévka, bavorská polévka s topinkami, bavorská pikantní špenátová polévka s bylinkami



bavorská polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz