KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Bavorská hrachová polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská hrachová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřového masa
   • 150 g žlutého hrachu
   • 150 g krupek
   • 1 cibule
   • 1 stroužek česneku
   • 1 lžíce sádla
   • 1,5 l vody
   • sůl
   • paprika
   • majoránka
   • petrželka
Recept bavorská hrachová polévka připravíme takto:
Omytý a předem namočený hrách uvaříme do měkka. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, okořeníme a opečeme. Vše přidáme k vařenému hrachu a krupkám, promícháme a společně dovaříme. Nakonec přidáme petrželku.





bavorská hrachová polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz