KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Balkánské zelí

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept balkánské zelí potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězího masa
   • 700 g bílého zelí
   • 150 g cibule
   • 3 rajčata
   • 3 papriky
   • 3 stroužky česneku
   • 50 g oleje
   • sůl
   • mletá červená paprika
   • mletý černý pepř
Recept balkánské zelí připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostky nakrájané maso, sůl, pepř, mletou papriku a zelí nakrájené na silnějšé nudle. Nádobu přikryjeme a směs dusíme do poloměkka. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriku a oloupaná rajčata a směš dusíme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s brambory vařenými ve šlupce.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Balkánské zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kuřecí steak se zelím, kančí medailónky se zelím, svatováclavská husa v mléce s červeným zelím a jemným knedlíkem, hovězí špízky s paprikou a červeným zelím, jelení medailónky se zelím



balkánské zelí, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz