KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Babiččina játrová paštika

Kategorie: na chleba, paštiky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept babiččina játrová paštika potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg tučnějšího bůčku
   • 30 dkg jater (vepřové nebo hovězí)
   • 8 stroužků česneku
Recept babiččina játrová paštika připravíme takto:
Bůček uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlý bůček, játra a česnek umeleme a dobře promícháme. Směs pak dáváme do sklenic a v otevřených sklenicích vaříme cca 1- 2 hodiny (záleží na velikosti sklenic). Solíme až těsně před podáváním.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Babiččina játrová paštika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

paštika z kuřecích jater, cikánská paštika, francouzská paštika z kachních jater, paštika z husích drůbků, domácí husí paštika, paštika z rybího filé, paštika z divočáka, lovecká paštika, vepřová paštika ii, fazolová paštika



babiččina játrová paštika, recept, na chleba


©2024KucharkaRecepty.cz