KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept babiččina játrová paštika potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg tučnějšího bůčku • 30 dkg jater (vepřové nebo hovězí) • 8 stroužků česneku Recept babiččina játrová paštika připravíme takto:
Bůček uvaříme a necháme vychladnout. Vychladlý bůček, játra a česnek umeleme a dobře promícháme. Směs pak dáváme do sklenic a v otevřených sklenicích vaříme cca 1- 2 hodiny (záleží na velikosti sklenic). Solíme až těsně před podáváním. V naší kuchařce bylo kromě receptu Babiččina játrová paštika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: paštika z kuřecích jater, cikánská paštika, francouzská paštika z kachních jater, paštika z husích drůbků, domácí husí paštika, paštika z rybího filé, paštika z divočáka, lovecká paštika, vepřová paštika ii, fazolová paštika babiččina játrová paštika, recept, na chleba |