KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept aljašská treska na česneku potřebujeme tyto suroviny: • 800 g filé z tresky • sůl • pepř • 1 lžíce hladké mouky • 2 lžíce oleje • 3 stroužky česneku • 2 lžíce másla Recept aljašská treska na česneku připravíme takto:
Filé nakrájíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání rybu polijeme výpekem s česnekem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Aljašská treska na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: houby na česneku, králík na česneku, hovězí na česneku a víně, kuřecí nudličky na česneku s těstovinami, treska s česnekem, cibulí a petrželkou, kůzlečí maso na česneku, staročeská pečená husa na česneku, kůzlečí kýta na česneku, skopová kýta na česneku, jehněčí na česneku s brambory a špenátem aljašská treska na česneku, recept, hlavní jídla |