Kuchařské recepty pro každý den
KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

TĚSTOVINY

Kuchařské tipy a triky


Těstoviny potřebují při vaření hodně místa, aby se nezačaly slepovat. Na 500 g těstovin počítejme klidně až 5 litrů vody.

Do vody před varem kápneme trošku oleje, aby se těstoviny nelepily. Pokud vaříme lasagne, může to být až jedna lžíce oleje.

Těstoviny dáváme vařit do vroucí vody a po vložení těstovin by se měla znovu začít vařit co nejdříve.

Těstoviny po vložení do vody hned promícháme.

Jakmile se po vložení těstovin voda začne voda vařit, zmírníme teplotu tak, aby zůstal mírný var. Těstoviny občas promícháme.

Těstoviny lehce ohřejeme, když je na okamžik ponoříme do vařící vody a scedíme.




VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ - TĚSTOVINY: