|
|
|
Dnes je 22. dubna, neděle, svátek má: Evženie
ŘÍZEK
Kuchařské tipy a triky
Řízky před smažením nenecháme příliš dlouho v trojobalu, jinak trojobal zvlhne a při tepelné úpravě opadává.
Na horkou pánev nedáváme řízků moc najednou, jinak se olej najednou rychle zchladí a řízky nasáknou mnoho oleje, než se začnou smažit.
Při smažení řízky nepřikrýváme pokličkou, protože vystupující pára začne z pokličky kapat dolů a řízky se začnou místo smažení dusit.
Chceme-li zabránit prskání oleje kolem, položíme na pánev speciální síto s rukojetí
VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ - ŘÍZEK:
|
©2018 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!