KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. ledna, sobota, svátek má: Ilona

JEHNĚČÍ MASO

Kuchařské tipy a triky


Pokud naložíme jehněčí nejméně na 48 hodin do podmáslí a uchováme ho v chladu, bude nám chutnat jako zvěřina.

Jehněčí kotlety mají tukový okraj. Má-li tuk bílou barvu, znamená to, že zvíře bylo dostatečně mladé.

Jehněčí kotlety se při smažení nezkroutí, nařízneme-li tukový okraj každý centimetr.




VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ - JEHNĚČÍ MASO:
Anglické jehněčí žebro
Bílé zelí s jehněčím masem a jablky
Bulharská jehněčí polévka
Česneková jehněčí žebra
Česnekové jehněčí
Egyptské jehněčí kotlety
Irská jehněčí mísa
Irský jehněčí guláš
Jarní jehněčí polévka
Jehněčí Bourgignon
Jehněčí džuveč se zeleninou
Jehněčí filé na kyjevský způsob
Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou
Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem
Jehněčí hřbet plněný meduňkou
Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem
Jehněčí karbanátky
Jehněčí kari
Jehněčí koleno se špenátem
Jehněčí kolínka na bylinkách
Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem
Jehněčí kořínek na kmínu
Jehněčí kotletky s rybízem
Jehněčí kotletky v česnekové strouhance
Jehněčí kotletky v marinádě
Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí kotlety po anglicku
Jehněčí kotlety po srbsku
Jehněčí kotlety se sýrem
Jehněčí kotlety se zeleninou
Jehněčí kotlety se žampiony
Jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem
Jehněčí kýta Bougignonne
Jehněčí kýta s mrkví a bramborami
Jehněčí maso na česneku
Jehněčí maso na houbách
Jehněčí maso na paprice
Jehněčí maso s fazolkami
Jehněčí maso se žampióny
Jehněčí na česneku s brambory a špenátem
Jehněčí na hráškovém pyré
Jehněčí na chmelu
Jehněčí na rozmarýnu
Jehněčí na rozmarýnu II
Jehněčí na smetaně
Jehněčí na šafránu
Jehněčí plátek na zelených fazolkách
Jehněčí plátky buchlovské paní
Jehněčí po marocku
Jehněčí po seversku
Jehněčí polévka s knedlíčky
Jehněčí polévka s lesními houbami
Jehněčí přírodní řízky
Jehněčí ragú se žampiony
Jehněčí roláda se špenátovou náplní
Jehněčí rolka s provensálskou omáčkou
Jehněčí s houbami
Jehněčí s rozmarýnem
Jehněčí souvlaki
Jehněčí špíz
Jehněčí výpečky
Jehněčí vývar
Kyperská jehněčí pečeně
Marinovaná jehněčí kýta
Minutkový jehněčí guláš s lečem
Pastýřský koláč jehněčí
Pečená jehněčí kýta
Pečená jehněčí plec
Pečená jehněčí žebírka na rozmarýnu s fazolkami
Pečená nadívaná jehněčí kýta
Podkrkonošská polévka z jehněčího kořínku se smaženou žemlí
Polévka z jehněčího masa
Polévka z jehněčích vnitřností
Sicilské dušené jehněčí se sýrem
Smažené jehněčí po horňácku
Španělské jehněčí kotlety
Špenátová polévka s jehněčím masem
Tagliatelle s jehněčím ragů
Velikonoční jehněčí plec
Velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem
Zapečené brambory s jehněčím masem
Zapečené jehněčí maso se zeleninou


©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!