KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. dubna, neděle, svátek má: Evženie

BOUQUET GARNI

Kuchařské tipy a triky


Bouquet garni je svazek bylinek (obvykle převázaných provázkem), který se používá při přípravě polévek, vývarů a nejrůznějších dušených pokrmů. Bouquet garni se vaří společně s ostatními přísadami, čímž jídlu dodává bylinkovou chuť a vůni, ale před podáváním pokrmu je potřeba ho odstranit. Obvykle obsahuje petržel, tymián a bobkový list, ale v závislosti na konkrétním použití může obsahovat také bazalku, pepř, rozmarýn, krvavec, kerblík, saturejku a estragon.




VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ S PŘÍSADOU BOUQUET GARNI:


©2018 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!