POLÉVKY
(886)
HLAVNÍ JÍDLA
(2700)
PŘÍLOHY
(294)
SALÁTY
(385)
PŘEDKRMY
(342)
SLADKOSTI
(860)
MINUTKY
(198)
SPECIALITY
(376)
NA CHLEBA
(345)
KOMPOTY, MARMELÁDY
(59)
NÁPOJE
(256)

Další kategorie receptů






TIPY A TRIKY FARMÁŘSKÉ TRHY RESTAURACE A HOSPODY

BÁBOVKA

Kuchařské tipy a triky

  • Bábovka se peče při mírné teplotě trouby.
  • Bábovka se snadno vyklopí z formy, když formu vymažeme tukem, vložíme ji na chvíli do lednice, aby tuk ztuhnul, a teprve pak vysypeme moukou (tuk a mouka se spolu nepromísí).
  • Bábovka půjde lépe vyklopit, když formu dobře vymažeme sádlem místo oleje nebo másla. Formu potom jeątě vysypeme strouhankou a pochoutka půjde ven téměř sama.



VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ - BÁBOVKA:
Bábovka
Bábovka s kandovaným ovocem
Bábovka s kávou a skořicí
Banánová bábovka
Cuketová bábovka
Cuketová bábovka
Hrušková bábovka
Jogurtová bábovka
Královská bábovka
Krupicová bábovka
Kuřecí bábovka
Levná bábovka
Maková bábovka
Maková bábovka s kefírem
Ořechová bábovka
Pomerančová bábovka
Pudinková bábovka
Rumová bábovka
Šlehačková bábovka
Špekáčková bábovka
Třená bábovka
Třešňová bábovka
Tvarohová bábovka
Tvarohová bábovka II
Tvarohová bábovka III
Ukrajinská višňová bábovka
Velikonoční bábovka
























©2014 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!