KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. února, čtvrtek, svátek má: Svatopluk

Restaurace a hospody

Kam na pivo a kam na jídlo?


      youtube - Felix Holzmann - V restauraci Scénka Felixe Holzmanna, ač několik desítek let stará, bez přehánění odráží stále aktuální stav mnoha českých restaurací a špinavý interiér, neochotná obsluha či vaření (dá-li se činnost některých rádobykuchařů tak nazvat) pokrmů z nekvalitních potravin, prášků, průmyslových dochucovadel a přemražených surovin v kombinaci se špatným zpracováním jsou stále na denním pořádku. Proto je třeba dobře vybírat místo, kde se lze najíst nejen bez pocitu nezvaného hosta, ale také bez rizika zdravotních obtíží po konzumaci objednaného jídla.




                                                                                                    


©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!