KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Zvěřinový valašský kontrabáš

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zvěřinový valašský kontrabáš potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g zvěřiny
   • 50 g slaniny
   • 1 klobása
   • 3 cibule
   • 3 stroužky česneku
   • 4 brambory
   • kysané zelí
   • hrst pohanky
   • sůl
   • celý pepř
   • kmín
   • ocet
   • cukr
   • cca 50 g pikantního tvrdého sýra
Recept zvěřinový valašský kontrabáš připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky, dáme do pekáče, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, česnek, celý pepř a kmín, osolíme, podlijeme vodou a dáme péct do trouby. V dalších nádobách připravíme obvyklým způsobem kyselé zelí, uvaříme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a pohanku uvaříme doměkka. Pak smícháme brambory, pohanku a zvěřinu i s výpekem, prohřejeme a podle potřeby dochutíme. Na talíř servírujeme věnec kyselého zelí, na něj navršíme směs a ozdobíme opečenou klobáskou a nastrouhaným sýrem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zvěřinový valašský kontrabáš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Guláš zvěřinový   Valašský kontrabáš  


zvěřinový valašský kontrabáš, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!