KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. října, sobota, svátek má: Brigita


Zvěřinový guláš s uzeným bůčkem

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zvěřinový guláš s uzeným bůčkem potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg jeleního masa
   • 0,5 kg masa z divočáka
   • 20 dkg uzeného vepřového bůčku
   • 4 velké cibule
   • 4 papriky
   • 6 rajčat
   • 5 stroužků česneku
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • mletý kmín
   • 2 lžíce červené sladké papriky
   • 1 chilli paprička
   • vývar
   • sádlo
Recept zvěřinový guláš s uzeným bůčkem připravíme takto:
V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme nakrájený uzený bůček, na plátky nakrájený česnek a nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme nakrájené maso ze zvěřiny, osolíme, posypeme červenou paprikou a krátce osmahneme. Pak zalijeme litrem vývaru a přikryté dusíme na mírném ohni asi hodinu. Pak přidáme špetku mletého kmínu, nakrájenou chilli papričku a špetku mletého pepře, promícháme, přikryjeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a papriky a ještě chvilku podusíme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zvěřinový guláš s uzeným bůčkem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Medailonky s uzeným sýrem a lečem   Zvěřinový guláš s uzeným bůčkem II  


zvěřinový guláš s uzeným bůčkem, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!