KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Zvěřinové koule s houbovou omáčkou

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zvěřinové koule s houbovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g mleté zvěřiny
   • 2 cibule
   • 4 stroužky česneku
   • 2 vejce
   • houby
   • 1 kelímek smetany
   • sůl
   • pepř
   • škrob
   • strouhanka
   • hladká mouka
Recept zvěřinové koule s houbovou omáčkou připravíme takto:
Do mísy dáme mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, sůl, pepř a škrob a řádně promícháme. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi vytvarujeme 8 koulí. V hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme houby, osolíme a podusíme. Pak zalijeme vodou a přivedeme k varu. Do vroucí směsi dáme masové koule a vaříme cca 20 minut. Pak koule vyjmeme a uchováme v teple. Omáčku dochutíme a zahustíme smetanou s moukou.





zvěřinové koule s houbovou omáčkou, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!