KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. srpna, úterý, svátek má: Bohuslav


Živáňská pečeně II

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept živáňská pečeně potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g jehněčí kýty
   • 150 g anglické slaniny
   • 200 ml oleje na naložení masa
   • 300 g cibule
   • čerstvý tymián
   • rozmarýn
   • kerblík
   • sůl
   • čerstvě mletý pepř
Recept živáňská pečeně připravíme takto:
Odblaněné a vykostěné maso z jehněčí kýty krájíme na plátky (každý asi 70 g), naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme lístky čerstvých bylinek a naložíme do kvalitního oleje aspoň na 3 dny. Pak jednotlivé plátky masa napichujeme na jehly střídavě s cibulí a slaninou a grilujeme na dřevěném uhlí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Živáňská pečeně II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Myslivecká pečeně   Telecí pečeně nadivoko   Valašská velikonoční pečeně   Živáňská pečeně  


živáňská pečeně ii, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!