KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. listopadu, neděle, svátek má: Alžběta


Zbojnické pečené maso

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zbojnické pečené maso potřebujeme tyto suroviny:

   • 20 dkg vepřového masa
   • 15 dkg vepřových jater
   • 5 dkg slaniny
   • 10 dkg klobásy
   • 6 dkg cibule
   • 1 dkg hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • voda
Recept zbojnické pečené maso připravíme takto:
Vepřové maso, játra, klobásu, uzenou slaninu a cibuli nakrájíme na stejné plátky, které střídavě napichujeme na špejle. Maso posolíme, opepříme, dáme na pekáč a za občasného podlévání horkou vodou pečeme. Měkké vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a nalijeme na maso. Zbojnické pečené maso podáváme s brambory nebo rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zbojnické pečené maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Brambory zapečené se slaninou a sýrem   Brambory zapečené se smetanou   Brambory zapečené se zelím   Burgundské hovězí maso   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží maso v alobalu   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Filé pečené se smetanou a hořčicí   Filé zapečené s bramborem   Filé zapečené s Nivou   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí maso s pikantními fazolemi   Hovězí maso s rukolou   Hovězí maso se sójovými klíčky   Hovězí maso v rajské omáčce   Hovězí maso v zelenině   Hrbaté maso   Irské dušené maso   Jednoduché pečené česnekové brambory   Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Karbanátky zapečené s bramborami  


zbojnické pečené maso, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!