KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Zbojnická pečínka

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zbojnická pečínka potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřové kýty
   • 150 g vepřových jater
   • 100 g uzené klobásy
   • 50 g uzené slaniny
   • 20 g oleje
   • 100 g cibule
   • 10 g hladké mouky
   • sůl
   • mletý černý pepř
Recept zbojnická pečínka připravíme takto:
Maso umyjeme, nakrájíme na tenčí kusy, zlehka naklepeme, posolíme, opepříme a potřeme olejem. Podobně nakrájíme i játra. Cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka a slaninu na plátky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na jehlu. Pečeme na grilu nebo v pekáči za mírného podlévání horkou vodou. Šťávu potom můžeme zaprášit moukou, povařit a přelít jí jednotlivé porce hotového masa. Podávame s bramborovým pyré nebo s chlebem a okurkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zbojnická pečínka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Zbojnická jehla  


zbojnická pečínka, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!