KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. září, úterý, svátek má: Zita


Zavařené vepřové maso

Kategorie: na chleba, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zavařené vepřové maso potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřové maso
   • sůl (1 lžička na sklenici)
   • voda (0,5 dcl na sklenici)
Recept zavařené vepřové maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme je do čistých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu, uzavřeme a sterilizujeme 2,5 hodiny při 100°C.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zavařené vepřové maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Křehké masové řezy   Masová hovězí pomazánka   Masová paštika   Masová směs na topinky   Pomazánka z vepřové šunky   Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě   Vepřové škvarky   Zavařené vepřové maso II  


zavařené vepřové maso, recept, na chleba


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!