![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad ![]() • vepřové maso • sůl (1 lžička na sklenici) • voda (0,5 dcl na sklenici) Recept zavařené vepřové maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme je do čistých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu, uzavřeme a sterilizujeme 2,5 hodiny při 100°C. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zavařené vepřové maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Křehké masové řezy Masová hovězí pomazánka Masová paštika Masová směs na topinky Pomazánka z vepřové šunky Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě Vepřové škvarky Zavařené vepřové maso II zavařené vepřové maso, recept, na chleba |
|