KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Zapékané mušle Saganaki

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zapékané mušle saganaki potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g konzervovaných nebo mražených mušlí
   • 400 ml rajčatové šťávy
   • 200 g sýru feta
   • 1 větší zelená paprika
   • 4 rajčata
   • petrželová nať
   • mletý pepř
   • olivový olej
Recept zapékané mušle saganaki připravíme takto:
Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata na měsíčky a podusíme na oleji. Přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak, sůl, mletý černý pepř, mušle a podusíme ještě asi 10 minut. Na závěr přidáme kousky sýru feta a promícháme. Směs přendáme do zapékacích misek, posypeme strouhaným sýrem a dáme na pár minut zapéct. Před servírováním posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapékané mušle Saganaki nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Zapečené mušle Saganaki  


zapékané mušle saganaki, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!