KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Zapečené mušle Saganaki

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zapečené mušle saganaki potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g konzervovaných nebo mražených mušlí
   • 1 větší zelená paprika
   • 4 rajčata
   • 400 ml rajčatové šťávy
   • 200 g sýru feta
   • sůl
   • mletý pepř
   • olivový olej
   • petrželová nať
Recept zapečené mušle saganaki připravíme takto:
Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata nakrájíme na měsíčky a oboje podusíme na oleji. Přidáme rajčatovou šťávu, sůl, mletý černý pepř a mušle a dusíme ještě asi 10 minut. Pak přidáme kousky sýru feta a promícháme. Směs přendáme do zapékacích misek, posypeme nastrouhaným sýrem a pár minut zapečeme. Zapečené mušle Saganaki podáváme posypané jemně nasekanou petrželovou natí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečené mušle Saganaki nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Zapečené brambory Quattro formaggi   Zapečené kotlety s olivami   Zapékané mušle Saganaki  


zapečené mušle saganaki, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!