Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad
Žampiónové rizotoKategorie: hlavní jídla, houby, pokrmy z hubHodnocení receptu:   Na recept žampiónové rizoto potřebujeme tyto suroviny: • 250 g žampiónů • 350 g rýže • 1 cibule • 25 g másla • 0,5 dcl bílého vína • 40 g strouhaného parmazánu • 1 l bujónu Recept žampiónové rizoto připravíme takto: Nakrájenou cibuli mírně osmažíme, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a společně podusíme. Na pánvi na tuku opražíme rýži do sklovita, smícháme s podušenými žampióny, zalijeme vínem a bujónem a dusíme doměkka. Při podávání kopečky rizota posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou.
žampiónové rizoto, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!