KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 23. září, sobota, svátek má: Berta


Žampiónová polévka s pažitkou

Kategorie: polévky, houby, pokrmy z hub

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept žampiónová polévka s pažitkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g žampiónů
   • 2 vejce
   • 40 g mouky
   • sůl
   • 60 g tuku
   • 1 l vody
   • pažitka
Recept žampiónová polévka s pažitkou připravíme takto:
Z mouky a poloviny tuku připravíme zlatavou jíšku, zalijeme vodou a vaříme asi deset minut. Očištěné a na tenké plátky nakrájené žampióny podusíme na zbylém tuku, pak přidáme do polévky a vaříme doměkka. Hotovou polévku ochutíme pažitkou a solí.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Žampiónová polévka s pažitkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Žampiónová krémová polévka   Žampiónová polévka   Žampiónová polévka se smetanou  


žampiónová polévka s pažitkou, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!