KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. června, neděle, svátek má: Ivan


Zajíc pečený na cibuli

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zajíc pečený na cibuli potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g zadního zaječího masa
   • 50 g slaniny
   • 300 g cibule
   • 1 lžíce oleje
   • 10 g hladké mouky
   • sůl
   • celý pepř
   • nové koření
   • bobkový list
   • tymián
   • 10 g másla
Recept zajíc pečený na cibuli připravíme takto:
Zaječí maso vykostíme, odblaníme, nakrájíme na čtyři porce a protkneme je 15 g slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme olej a cibuli nakrájenou na kolečka a usmažíme ji dožluta. Přidáme osolené porce zajíce, opečeme je po všech stranách, podlijeme vodou, přidáme koření a pečeme doměkka. Při pečení porce zajíce obracíme, přeléváme šťávou a podléváme malým množstvím horké vody. Ke konci pečení přidáme změklé máslo rozetřené s moukou. Měkké maso vyjmeme, šťávu prolisujeme a podle chuti přisolíme. Podáváme s vařenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zajíc pečený na cibuli nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Filé na cibuli a slanině   Hovězí maso na cibuli   Jávský pečený kapr   Kapr na cibuli   Kohout na cibuli   Kotlety na cibuli   Králík na cibuli   Králík pečený s nádivkou   Krkovička na cibuli   Kuře na cibuli v římském hrnci   Kuřecí závitky s nivou, vlašskými ořechy a pečenými brambory   Květák zapečený s paprikami, slaninou a smetanou   Lečo s pečeným vepřovým masem   Okoun na cibuli   Pangas zapečený se smetanou a sýrem v římském hrnci   Pečený bažant   Pečený bůček s blumami   Pečený bůček s broskvemi   Pečený bůček s meruňkami   Pečený bůček se švestkami   Pečený candát na víně se smetanou   Pečený divoký králík   Pečený hovězí krk   Pečený králík na petrželce   Pečený králík na víně   Pečený lín   Pečený losos   Pečený losos na cibuli   Pečený pstruh s mandlemi   Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem   Pečený steak ze žraloka s omáčkou   Pečený sýr   Pečený švestkový puding   Pečený zajíc na cibuli   Pstruh pečený po šumavsku   Roštěná se šunkou a pečeným vejcem   Sekaný zajíc   Tloušť zapečený s pórkem   Vepřový bůček na cibuli   Vepřový jazyk na cibuli   Vepřový mozeček zapečený se sýrem   Zadělávaný zajíc   Zadělávaný zajíc s černou omáčkou   Zajíc na paprice   Zajíc na slanině   Zajíc na žampionech   Zajíc se smetanovou omáčkou   Zapečený bramborák se špekáčkem   Zapečený bůček s těstovinami   Zapečený candát s houbami  


zajíc pečený na cibuli, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!