![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 15. ledna, pátek, svátek má: Alice ![]() • 1 zaječí hřbet • 60 g uzené slaniny • 100 g rajčatového protlaku • 80 g másla • 0,1 l vína • sůl • cukr • citronová šťáva Recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem připravíme takto:
Zaječí hřbet protkneme proužky uzenou slaninou, osolíme a upečeme na rozpuštěném másle. Až je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak a podle chuti citrónovou šťávu, víno a trochu cukru a podusíme. Zaječí hřbet podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehněčí hřbet plněný meduňkou Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem Srnčí hřbet se žampiony Zaječí guláš zaječí hřbet podušený s rajským protlakem, recept, hlavní jídla |
|