KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. srpna, čtvrtek, svátek má: Petra


Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 zaječí hřbet
   • 60 g uzené slaniny
   • 100 g rajčatového protlaku
   • 80 g másla
   • 0,1 l vína
   • sůl
   • cukr
   • citronová šťáva
Recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem připravíme takto:
Zaječí hřbet protkneme proužky uzenou slaninou, osolíme a upečeme na rozpuštěném másle. Až je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak a podle chuti citrónovou šťávu, víno ​​a trochu cukru a podusíme. Zaječí hřbet podáváme s dušenou rýží.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem   Srnčí hřbet se žampiony   Zaječí guláš  


zaječí hřbet podušený s rajským protlakem, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!